Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

laurens snykers chef & eigenaar restaurant zoethout ik heb gewerkt met lamsrump van het hollands graslam het vlees heeft een subtiele lamssmaak en heeft weinig nodig om er een mooi gerecht van te het vet mooi weg en heb je een lamsrump van hollands graslam met asperge en daslookvinaigrette in ons eigen restaurant hebben we veel gerechten met lamsvlees • lamsrump • asperge • 150 gram daslook • 500 gram olie • geitenmelk • peper en zout • 1 limoen in de gastronomie zie ik steeds meer mensen kiezen voor lamsvlees en ook in ons eigen restaurant hebben we veel zo heb ik in mijn gerecht ook gewerkt met het ingrediënt vanwege de mooie zaaddoosjes hier maak ik vervolgens kappertjes van! • laat de lamsrump gedurende 1 uur sous-vide garen op 54°c bak daarna rondom mooi bruin en laat rusten minuten gaar en brand kort af • maak een kruidenolie met de daslook en de olie • maak vervolgens een vinaigrette met de daslookolie met peper en zout naast en dresseer met de vinaigrette van geitenmelk en daslookolie