Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Marskramer' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Marskramer. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Marskramer zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Marskramer Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Marskramer' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Marskramer. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Marskramer zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Marskramer Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Klik snel op de folder op de webwinkel van Marskramer voor de grootst mogelijke besparingen op al uw huishoudelijke producten, keukenapparaten en huismerk producten.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog 1 euro koopjes voor zoveel besparing dat je nog meer van wilt kopen. Hierin zitten de simpele dingen waarvan u ze niet mist, tot u ze nodig hebt. Neem ze daarom meteen mee in de bestelling!

Marskramer – De Geschiedenis

Marskramer begon in de jaren 40 in de Rotterdamse wijk Rotterdam- Kralingen. Er werd voornamelijk potten, pannen en bestek verkocht en was in vergelijking tot nu een heel kleine winkel. De voornaamste reden van het ontstaan van Marskramer is de behoefte aan goedkope keuken materialen zoals bovengenoemde.

In het nabije verleden van de keten zijn een aantal opmerkelijke dingen gebeurt die de keten ook meteen speciaal maken tegenover alle andere ketens die hetzelfde waar verkopen. In 2015 besloot Marskramer zijn webshop te sluiten en alleen met winkels verder te gaan als voornaamste uitzondering.

Marskramer is mede door die uitzondering juist marktleider geworden in huishoudelijke producten. Kom snel een keer langs in de winkel voor al het voordeel!