Klik snel op de folder op de webwinkel van Marskramer voor de grootst mogelijke besparingen op al uw huishoudelijke producten, keukenapparaten en huismerk producten.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog 1 euro koopjes voor zoveel besparing dat je nog meer van wilt kopen. Hierin zitten de simpele dingen waarvan u ze niet mist, tot u ze nodig hebt. Neem ze daarom meteen mee in de bestelling!

Marskramer – De Geschiedenis

Marskramer begon in de jaren 40 in de Rotterdamse wijk Rotterdam- Kralingen. Er werd voornamelijk potten, pannen en bestek verkocht en was in vergelijking tot nu een heel kleine winkel. De voornaamste reden van het ontstaan van Marskramer is de behoefte aan goedkope keuken materialen zoals bovengenoemde.

In het nabije verleden van de keten zijn een aantal opmerkelijke dingen gebeurt die de keten ook meteen speciaal maken tegenover alle andere ketens die hetzelfde waar verkopen. In 2015 besloot Marskramer zijn webshop te sluiten en alleen met winkels verder te gaan als voornaamste uitzondering.

Marskramer is mede door die uitzondering juist marktleider geworden in huishoudelijke producten. Kom snel een keer langs in de winkel voor al het voordeel!