Kijk snel op de website van Nelson schoenen of kom langs in een van de 90 winkels. Met regelmatig een sale, is het kortings bonanza voor uw portemonnee!

Met zo’n ruim assortiment aan diverse stijlen en maten schoenen, zit er gegarandeerd een voor u tussen met meer dan voldoende voordeel per paar om u een grote glimlach op uw gezicht te toveren. Kom snel een keer langs in de winkel of blader eens door de website heen!

Nelson – De Geschiedenis

Nelson is een schoenen winkel voor Kinderen, heren, dames, die sinds 1949 in de Nederlandse winkelstraten te vinden is. Met ruim 90 winkels, bieden ze iedereen niet alleen het beste maar ook het mooiste schoeisel aan, gebaseerd op de trends die er op dat moment zijn. Met de online winkel wordt het u nog makkelijker gemaakt op te kopen.

Waar de meeste schoenen winkels zich richten op alleen een specifieke doelgroep, heeft Nelson het meest uitgebreide assortiment voor elk wat wils, zolang het maar om schoenen of accessoires gaat, zoals veters of mooie schoenpoets.

Nelson is een schoenen winkel waar je gegarandeerd kan slagen, of je nu nette, trendy of sportieve schoenen zoekt, ze hebben het allemaal!