Kijk snel in de folder voor de beste aanbiedingen en besparingen op banken, stoelen en andere meubelen van Profijt Meubel!

De folder van profijtmeubel staat zo bommetje vol met goede aanbiedingen en voordelen dat je er bijna heen moet om een stoel te gaan halen, om in te gaan zitten om bij te komen! Geen enkele meubel handen kan zoveel voordeel in een folder duwen!

Profijt Meubel - De Geschiedenis

Met ruim 34 winkels is Profijtmeubels een begrip op de meubel boulevards. Er kan geen enkel persoon het niet laten om even binnen te glippen in het gezelligste woonwarenhuis van Nederland. In elke grote stad, groter dorp waar een woonboulevard bij zit, is een Profijt meubel te vinden. Kom snel op de koffie!

In Eindhoven is het pand aan de Visserstraat gedeeld met Verouden Meubelen. Dit is een prettige samenwerking en wat je nergens anders ziet, is dat personeel zelfs elkaars producten aanprijst. Verouden Meubelen staat zelfs in de folder van Profijt in Eindhoven.

Het bedrijf is voorstander van zoveel mogelijk kwaliteit en service in een zo laag mogelijke prijs. Daarom bied Profijt meubel ook nog eens laagste prijs garantie aan.