Bekijk hier de folder van KiK en mis nooit meer de beste aanbiedingen voor voordelige mode.

Door de folder van KiK heen bladeren is nu gemakkelijker dan ooit. U kunt alle aanbiedingen voor textiel, kleding en accessoires op één plek terugvinden. Bespaar nu tientallen euro’s op uw aankopen!

KiK – De geschiedenis

In 1994 legde de oprichter Stefan Heinig in Düsseldorf de eerste steen voor een van de meest succesvolle ondernemingsverhalen in de Duitse detailhandel. Het succes van KiK Textilien und Non-Food GmbH ligt in de ontwikkeling van een nieuwe winkelformule: de textieldiscount. De naam KiK is een Duitse afkorting die staat voor “Kunde ist König”, oftewel: de klant is koning.

Vanaf 2013 onderging het hele bedrijf een hele modernisering: alle filialen van KiK werden vanaf dat moment opnieuw ingericht, zodat het interieur lichter en plezieriger zou zijn, met een zilveren kleur in plaats van het toen gebruikte fel rode. Ook opende het bedrijf dat jaar een online winkel.

Tegenwoordig is KiK een van de grootste aanbieders in de Duitse detailhandel met meer dan 3400 filialen verspreid over 17 landen in Europa. In 2013 werd de eerste KiK-vestiging in Nederland geopend, en dat is inmiddels toegenomen tot zo’n 17 winkels, die vooral te vinden zijn in de grote steden.