Hier vindt u altijd de nieuwste folders en magazines van HANOS voor aanbiedingen voor al uw horecabenodigdheden!

De nieuwste aanbiedingen zoeken in de folders van HANOS is gemakkelijker dan ooit tevoren. U kunt nu alle advertenties op één plek terugvinden! Bespaar honderden euro’s op uw horecabenodigdheden!

HANOS – De Geschiedenis

Het bedrijf gaat in 1975 van start met een zelfbedieningsgroothandel waar horecabedrijven in en rond Apeldoorn hun inkopen konden doen. Vijf jaar later breidt het bedrijf het aanbod van vis, vlees en groenten uit, nadat horecaondernemers aangaven dat ze hun inkopen graag bij één bedrijf wilden doen.

In de jaren daarna opent HANOS meerdere groothandels in verschillende steden door heel Nederland, en in 1995 is HANOS een grote nationale speler in de groothandel. Enkele andere bedrijven sluiten zich aan bij HANOS, waardoor het bedrijf ook hun diensten kan verlenen op het gebied van keukenapparatuur, en op het gebied van inrichting en design.

In 2004 wordt het bedrijf internationaal, als de tiende locatie wordt geopend in België. Het bedrijf blijft maar groeien, en de ene na de andere groothandel opent in Nederland. Tegenwoordig heeft het bedrijf al zo’n negentien vestigingen in alle provincies, behalve Zeeland en Drenthe.