Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Hanos' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Hanos. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Hanos zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Hanos Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Hanos' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Hanos. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Hanos zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Hanos Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Hier vindt u altijd de nieuwste folders en magazines van HANOS voor aanbiedingen voor al uw horecabenodigdheden!

De nieuwste aanbiedingen zoeken in de folders van HANOS is gemakkelijker dan ooit tevoren. U kunt nu alle advertenties op één plek terugvinden! Bespaar honderden euro’s op uw horecabenodigdheden!

HANOS – De Geschiedenis

Het bedrijf gaat in 1975 van start met een zelfbedieningsgroothandel waar horecabedrijven in en rond Apeldoorn hun inkopen konden doen. Vijf jaar later breidt het bedrijf het aanbod van vis, vlees en groenten uit, nadat horecaondernemers aangaven dat ze hun inkopen graag bij één bedrijf wilden doen.

In de jaren daarna opent HANOS meerdere groothandels in verschillende steden door heel Nederland, en in 1995 is HANOS een grote nationale speler in de groothandel. Enkele andere bedrijven sluiten zich aan bij HANOS, waardoor het bedrijf ook hun diensten kan verlenen op het gebied van keukenapparatuur, en op het gebied van inrichting en design.

In 2004 wordt het bedrijf internationaal, als de tiende locatie wordt geopend in België. Het bedrijf blijft maar groeien, en de ene na de andere groothandel opent in Nederland. Tegenwoordig heeft het bedrijf al zo’n negentien vestigingen in alle provincies, behalve Zeeland en Drenthe.