Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Alternate' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Alternate. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Alternate zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Alternate Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Alternate' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Alternate. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Alternate zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Alternate Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Online shoppen was nooit zo makkelijk als met de website van Alternate. Deze site bied niet alleen de beste pc componenten en hardware, maar ook aanverwante producten zoals tuinartikelen en lego. Kijk snel!

Alternate maakt het je wel heel makkelijk om de beste aanbieding van ons te vinden! U kunt op een plek de advertenties nakijken door bijvoorbeeld de dag aanbieding te selecteren.

Alternate – De Geschiedenis

Het is een Duits bedrijf dat opgericht is in 1992. Vanaf 1998 is er in Ridderkerk een compleet onafhankelijk tak van het bedrijf opgericht en vanuit deze tak is er in 2007 een nieuwe vestiging op gezet in Belgie. Met de totale 19 jaar aan ervaring is Alternate een vaste aanwezigheid op het Europese internet en omdat het succes daar niet stopte, is er besloten om in 2016 een nieuw distributie centrum op te zetten. Dit is nodig om samen met de 1200 medewerkers wereldwijd meer dan 10.000 pakketten op te sturen.

Mede door het succes van Alternate is er besloten om meer dan alleen PC componenten aan te bieden. Denk hierbij aan gereedschap, tuingereedschap en speelgoed.