Online shoppen was nooit zo makkelijk als met de website van Alternate. Deze site bied niet alleen de beste pc componenten en hardware, maar ook aanverwante producten zoals tuinartikelen en lego. Kijk snel!

Alternate maakt het je wel heel makkelijk om de beste aanbieding van ons te vinden! U kunt op een plek de advertenties nakijken door bijvoorbeeld de dag aanbieding te selecteren.

Alternate – De Geschiedenis

Het is een Duits bedrijf dat opgericht is in 1992. Vanaf 1998 is er in Ridderkerk een compleet onafhankelijk tak van het bedrijf opgericht en vanuit deze tak is er in 2007 een nieuwe vestiging op gezet in Belgie. Met de totale 19 jaar aan ervaring is Alternate een vaste aanwezigheid op het Europese internet en omdat het succes daar niet stopte, is er besloten om in 2016 een nieuw distributie centrum op te zetten. Dit is nodig om samen met de 1200 medewerkers wereldwijd meer dan 10.000 pakketten op te sturen.

Mede door het succes van Alternate is er besloten om meer dan alleen PC componenten aan te bieden. Denk hierbij aan gereedschap, tuingereedschap en speelgoed.