Bekijk nu de nieuwste folder van de Vomar voordeelkrant en mis nooit meer een van die geweldige aanbiedingen!

Het doorbladeren van de wekelijkse voordeelkrant is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vind meer dan 70 topaanbiedingen voor de laagste prijs en bespaar tot wel tientallen euro’s op uw boodschappen!

Vomar – De geschiedenis

De naam Vomar is een afgeleide van Voordeelmarkt. De grondlegger van het familiebedrijf, C.A. Zwanenburg begon ooit in de stad IJmuiden een kleine kruidenierszaak die destijds nog een echte ‘buurtwinkel’ was. De familie Zwanenburg besloot later om in 1968 de eerste ‘Cash & Carry’ winkel te openen, waarbij de klanten zelf hun producten konden kiezen en pakken.

Een aantal jaren later werd in 1970 door Cees Zwanenburg, de zoon van de grondlegger van het familiebedrijf, de eerste Vomar Voordeelmarkt geopend in Haardel. Was er in het begin nog sprake van harde discount, geleidelijk veranderde het karakter van de onderneming in dat van een full-service supermarkt. De keten kent tegenwoordig zo’n 64 filialen. Deze bevinden zich allemaal in de vierhoek Den Helder, Noordwijk, Utrecht en Almere. Het hoofdkantoor en het Distributiecentrum met eigen bakkerij en slagerij zijn tegenwoordig gevestigd in Alkmaar.