Klik snel op de folderlink linksboven in de browser voor al de beste en meeste voordelen die je uit een kantoorboekhandel kunt verwachten!

Voor al het voordeel moet je in de folder van Staples zijn. Hier vind je alles, van leesbrillen tot lijm stiften, tot papier en printer toners. Dit alles in de beste prijzen die je voor kantoorspullen kunt betalen!

Staples - De Geschiedenis

In 1985 word Staples opgericht in Brighton, een buitenwijk van Boston in Amerika. Het bedrijf richt zich op kantoor benodigdheden en al snel breidt het zich uit naar andere delen van Amerika, waarna snel de andere continenten zich aansloten bij het concern. Hiermee is Staples nu de grootste kantoor producten handel geworden die over de hele wereld te vinden is.

Hiermee is Staples niet alleen het grootste bedrijf of kantoorbenodigdheden geworden, maar is ook nog een goede aanwinst voor de nabijgelegen gemeenschap, vanwege de baanvoorzieningen die het bedrijf levert.

Staples is de thuisbasis voor alle kantoorbehoeften van bedrijven, maar ook particulieren geworden. Al blijft de focus van het bedrijf wel op bedrijven liggen.