Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Manutan' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Manutan. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Manutan zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Manutan Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Manutan' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Manutan. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Manutan zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Manutan Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Manutan is uw punt als zakelijk ondernemer, waar u terecht kunt voor al uw kantoor gerelateerde producten! Kijk snel op de site wat u nodig heeft.

Voor elk kantoor is het veel bestellen als u hardwerkende personeelsleden heeft. Maar waar haalt u het allemaal vandaan. Juist, bij Manutan. Het bedrijf voor al kantoorartikelen voor de grote zowel als de kleine bedrijven.

Manutan – De Geschiedenis

Kent u ons nog? Veel mensen kennen ons onder de huidige naam, maar de klanten die al een tijdje bij ons aangesloten zijn, kennen ons als Overtoom. De slogan : “Dat is snel, dat lijkt Overtoom wel” klinkt bij heel veel van de Nederlanders bekend in de oren. Dit komt omdat de langste tijd die we hebben gespendeerd in Nederland onder de naam Overtoom is geweest.

De naamsverandering van Overtoom, genoemd naar de Amsterdamse straat is in 2014 gebeurd, omdat het Franse moederbedrijf Manutan een geheel wilde over heel Europa. Dit is Manutan meer dan goed gelukt, want het bedrijf is bekender dan ooit in uw voordeel!

Dagelijks staan er bij Manutan meer dan 250 collega’s klaar om al uw bestellingen met de hoogste snelheid naar u toe te sturen.