Klik snel op de online folder of verwacht de folder in de brievenbus voor ontzettend veel speelplezier en besparing voor de ouders!

Voor ieder wat wils in de folder van Intertoys.nl. Of je nu van computerspellen houdt, of lekker buiten wil spelen, er staat van alles in wat iedereen leuk vindt om te doen op de camping of gewoon lekker thuis (voor de buis).

Intertoys – De Geschiedenis

Sinds 1967 maakt Intertoys kinderen en volwassen ouders blij met de leukste spulletjes uit speelgoed land. De eerste winkels zijn opgezet door de inkoop organisatie Hobo Faam. Deze verkocht al speelgoed aan zelfstandige speelgoedwinkels, welke op een gegeven moment het idee hadden om samen te gaan werken als een winkelketen.

In 1979 verschijnt het officiële Intertoys logo zoals we het nu kennen en de keten is officieel een feit. Er werd al assortiment gezamenlijk ingekocht en het logo verscheen op de eerste 50 aangesloten winkels.

Intertoys nu is de grootste speelgoedwinkel die het land kent, is nog niet van plan te stoppen met groeien en uitbreiden.