Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Intertoys' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Intertoys. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Intertoys zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Intertoys Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Intertoys' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Intertoys. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Intertoys zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Intertoys Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige Intertoys advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • LEGO Hidden Side El Fuego's stunttruck 70421 voor maar 30,59€
 • LEGO Friends Emma's hartvormige zomerdoos 41385 voor maar 6,79€
 • LEGO Friends Stephanies paardenconcours 41367 voor maar 30,59€
 • VTech Baby Walker voor maar 44,99€
 • Fisher-Price leerplezier puppy peutertelefoon voor maar 19,99€
 • Mijn eerste smartphone voor maar 12,99€
 • Playgo Play'n Learn regenboog stapelpiramide voor maar 6,99€
 • Fisher-Price kleurenringpiramide voor maar 8,99€
 • Nijntje muziekdoosje ABC - blauw/wit voor maar 16,99€
 • Fisher-Price 1-tot-5 leerkaarten voor maar 12,99€
 • Bumba knuffeldoekje Bumba voor maar 10.99€
 • VTech Baby magisch liedjesboek - blauw voor maar 19,99€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van Intertoys terug vinden!

Intertoys folder

Klik snel op de online folder of verwacht de folder in de brievenbus voor ontzettend veel speelplezier en besparing voor de ouders!

Voor ieder wat wils in de folder van Intertoys.nl. Of je nu van computerspellen houdt, of lekker buiten wil spelen, er staat van alles in wat iedereen leuk vindt om te doen op de camping of gewoon lekker thuis (voor de buis).

Intertoys – De Geschiedenis

Sinds 1967 maakt Intertoys kinderen en volwassen ouders blij met de leukste spulletjes uit speelgoed land. De eerste winkels zijn opgezet door de inkoop organisatie Hobo Faam. Deze verkocht al speelgoed aan zelfstandige speelgoedwinkels, welke op een gegeven moment het idee hadden om samen te gaan werken als een winkelketen.

In 1979 verschijnt het officiële Intertoys logo zoals we het nu kennen en de keten is officieel een feit. Er werd al assortiment gezamenlijk ingekocht en het logo verscheen op de eerste 50 aangesloten winkels.

Intertoys nu is de grootste speelgoedwinkel die het land kent, is nog niet van plan te stoppen met groeien en uitbreiden.