Blader snel door de 3 folders van de Makro, uw connectie voor ondernemend Nederland. De folders zijn in 3 categorieën verdeeld dus altijd de beste aanbiedingen voor u.

De Makro is niet alleen de voordeligste voor ondernemend Nederland, maar ook voor benzine kunt u bij de Makro terecht. Ook particulieren zijn van harte welkom om van het tankstation op het Makro terrein gebruik te maken.

Makro – De Geschiedenis

De Makro kent zijn oorsprong in 1968 Amsterdam en is het eerste zelfbedienings waren huis voor professionelen of wel ondernemers. De Nederlandse Steenkolen handelsvereniging (SVH) opende de deuren van de Makro en daarmee werd meteen een nieuwe winkelformule in Nederland geïntroduceerd.

Deze winkelformule was in Nederland nieuw, maar in Amerika al een geruime tijd een begrip en waaide na de tweede wereldoorlog over naar Europa. Eind jaren 60 kwam het aan in Nederland en Makro heeft daar gretig gebruik van gemaakt.

Begin 1998 verkoopt SVH de Makro aan Metro groep en komt bij een familie van meer dan 290.000 medewerkers en 2100 verkooppunten in 33 landen.