Er is geen enkel bedrijf wat zijn folder zo bommetje vol met aanbiedingen gooit als Kruitvat. En als je dacht dat de folder alle voordeel liet zien? Bespaar nog meer op de site zelf!

Ook in de winkel vergaat het van de aanbiedingen. De winkels zo voordelig dat het de term voordeel drogist heeft verdiend. Of je nu zoekt naar een kledingstuk, babyvoeding of een kam, Kruidvat heeft het in vele maten en vormen!

Kruidvat – De Geschiedenis

Ondanks dat het aantal winkels doet verklappen, is het Kruidvat er nog niet zo lang. Sinds 1975 staat het rode bedrijf te schitteren in de winkelstraten en het begin ging heel hard. 8 jaar nadat de eerste deur is geopend, had het bedrijf al meer dan 100 filialen in Nederland en al snel breidde het bedrijf zich uit naar het buitenland.

Nu in 2018, is het bedrijf in handen van A.S. Watson, een Chinese investeerder en telt het alleen in Nederland en België al meer dan 1000 winkels. A.S Watson is actief in meer dan 24 productgroepen met meer dan 14.000 winkelpanden.

Het succes van Kruidvat is naar de top gestegen en zal de komende tijd nog wel Nederlands grootste health en beauty leverancier blijven!