Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Kruidvat' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Kruidvat. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Kruidvat zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Kruidvat Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Kruidvat' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Kruidvat. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Kruidvat zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Kruidvat Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige Kruidvat advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • Smartfryer digitaal voor maar 49.99€
 • E-bike voor maar 739€
 • Sally Hansen voor maar 8.99€
 • L'Oreal Paris mascara Bambi Eye voor maar 8.99€
 • Carmen automatische krultag CT7000 voor maar 44.95€
 • Haarborstel voor maar 3.99€
 • Palmolive foam handzeep 200ml voor maar 1.49€
 • Braun Series 3 geschenkset voor maar 49.99€
 • Gillette Proglite voordeelverpakking voor maar 19.99€
 • Nicorette kauwgom of mondspray voor maar 29.89€
 • Bluetooth fitness tracker voor maar 14.99€
 • Militaire zaklamp voor maar 4.99€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van Kruidvat terug vinden!

Kruidvat folder

Er is geen enkel bedrijf wat zijn folder zo bommetje vol met aanbiedingen gooit als Kruitvat. En als je dacht dat de folder alle voordeel liet zien? Bespaar nog meer op de site zelf!

Ook in de winkel vergaat het van de aanbiedingen. De winkels zo voordelig dat het de term voordeel drogist heeft verdiend. Of je nu zoekt naar een kledingstuk, babyvoeding of een kam, Kruidvat heeft het in vele maten en vormen!

Kruidvat – De Geschiedenis

Ondanks dat het aantal winkels doet verklappen, is het Kruidvat er nog niet zo lang. Sinds 1975 staat het rode bedrijf te schitteren in de winkelstraten en het begin ging heel hard. 8 jaar nadat de eerste deur is geopend, had het bedrijf al meer dan 100 filialen in Nederland en al snel breidde het bedrijf zich uit naar het buitenland.

Nu in 2018, is het bedrijf in handen van A.S. Watson, een Chinese investeerder en telt het alleen in Nederland en België al meer dan 1000 winkels. A.S Watson is actief in meer dan 24 productgroepen met meer dan 14.000 winkelpanden.

Het succes van Kruidvat is naar de top gestegen en zal de komende tijd nog wel Nederlands grootste health en beauty leverancier blijven!