Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Coop' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Coop. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Coop zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Coop Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Coop' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Coop. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Coop zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Coop Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Blader hier door de folder van de Coop en vind de nieuwste aanbiedingen voor uw dagelijkse boodschappen!

Door de folder van de Coop bladeren is gemakkelijker dan ooit tevoren. U kunt hier alle aanbiedingen en acties op één plek terugvinden! Bespaar zomaar tot wel tientallen euro’s per week!

Coop – De geschiedenis

De wortels van de Coop gaan terug tot het eind van de 19e eeuw, toen in 1891 fabrieksarbeiders in opstand kwamen tegen de lage lonen, hoge prijzen en lage kwaliteit van levensmiddelen. Deze arbeiders begonnen samen te werken in lokale coöperaties en openden winkeltjes waar leden tegen redelijke prijzen hun levensmiddelen konden kopen.

Toen er in de jaren 60 een aantal grote winkelbedrijven ontstonden, moesten de verschillende lokale coöperaties zich verenigen om een sterkere positie te realiseren. Vele coöperaties verenigden zich echter te laat en kwamen in handen van de concurrentie.

Slechts twee regionale coöperaties bleven over, in Zaanstreek-Kennemerland en Gelderland. Deze twee gingen in 1982 samen verder onder de naam Co-op ‘82, en in 1999 veranderden zij de naam in het tegenwoordig nog steeds gebruikte “Coop Nederland”. De Coop is tegenwoordig een krachtige, moderne coöperatie, met ruim 260 supermarkten in heel Nederland.