Kijk snel in de Decathlon folder die bij je in de brievenbus valt een keer in de zoveel tijd! Hierin staan erg veel besparende koopjes!

Als je in de folder kijkt, krijg je meteen zin om je favoriete sport te gaan beoefenen. De aanbiedingen zijn veelvoudig en enorm scherp, waardoor je zin krijgt om een keer in de winkels te komen kijken en veel voordeel wil halen.

Decathlon – De Geschiedenis

Decathlon is een sport warenhuis, dat is opgericht in 1976 door Michel Leclerq. Het bedrijf heeft op het moment van schrijven meer dan 70.000 werknemers over een wereldwijde bezetting met 1122 winkels en dit aantal groeit nog steeds. Het is sinds 2008 onderdeel van Oxylane Group, wat ook hun huismerk producten vervaardigd.

De winkels hebben in de meeste gevallen een vloeroppervlak van enkele duizenden vierkante meters. In deze winkels zijn producten te vinden die voor veel verschillende (buiten)sport, kampeer en trektocht activiteiten.

Tegenwoordig zit er in 30 landen wel een winkel op rijdafstand in de buurt van je woonomgeving. Er is dus geen reden meer om niet een keer een kijkje te komen nemen.