Bekijk hier nu nieuwste folder van PLUS en profiteer van de nieuwste aanbiedingen op uw dagelijkse boodschappen!

Door de folder van PLUS bladeren is nu gemakkelijker dan ooit. U kunt hier alle aanbiedingen en acties terugvinden op één overzichtelijke plek. Bespaar zo tot wel tientallen euro’s!

PLUS – De Geschiedenis

De oorsprong van het bedrijf is te vinden in een coöperatie uit 1928. Een zeeppoederfabrikant wilde zijn product, “De Duif” vanaf 1926 alleen nog maar verkopen aan groothandelaren. Een aantal coöperaties richtten een nieuwe vereniging op, de Sperwer, die niet afhankelijk was van de zeeppoederfabrikant. De naam was gekozen omdat het een roofvogel is die vaak jaagt op duiven.

Steeds meer winkeleigenaren sloten zich bij Sperwer aan en de organisatie groeide. In de jaren zestig veranderd de naam in 4=6, een spaaractie waar je voor elke gulden een extra 4 cent kon betalen voor een zegel. Bij inlevering van 100 zegels kreeg je 6 gulden terug, waardoor je op elke 100 gulden 2 gulden bespaarde.

In de jaren 80 veranderde de naam van de winkels in Plusmarkt, en in 2001 werd het PLUS. De Sperwer is nog steeds de naam van de coöperatie achter de PLUS formule. PLUS heeft tegenwoordig zo’n 260 vestigingen door het hele land.