Kijk snel in het ontzettend dikke IKEA boek voor al je voordeel, advies en leuke producten! En dat voor een echte Scandinavische prijs!

Ikea is DE winkel waar je voor al je leuke, snelle, simpele en toch gecompliceerde producten heen kunt. Neem ook snel een IKEA family kaart, niet alleen voor de gratis koffie maar ook voor NOG meer voordeel als je al krijgt uit de folder.

IKEA – De Geschiedenis

De naam is ontstaan uit een aantal losse delen van onderandere het dorp, de naam van de oprichter en de boerderij waar de oprichter opgroeide. Ingvar Kamprad, de naam van de oprichter maakt de eerste helft van de naam, Elmtaryd en Agunnaryd maken de andere twee letters. De eerste is de naam van de boerderij en de tweede is de naam van het dorp.

Het idee van Ikea is ontstaan uit de behoefte om platter de meubels te vervoeren. Dit liep echter zo goed als idee dat Ingvar het is gaan uitwerken in sinds 1967 is het hard gegaan met het succes. Overal ter wereld staat wel een Ikea!

Het is niet alleen leuk om bij Ikea te komen winkelen, maar ook lekker. Elke dag weer nieuwe Scandinavische gerechten en leuke producten.