Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van IKEA' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van IKEA. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van IKEA zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige IKEA Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van IKEA' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van IKEA. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van IKEA zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige IKEA Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige IKEA advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • KUNGSBLOMMA dekbeddovertrek met 2 slopen voor maar 39.95€
 • PLATSA bedframe met 2 deuren en 3 lades voor maar 469€
 • POKAL glas voor maar 0.99€
 • SKURUP hanglamp voor maar 14.95€
 • METTALISE kussenovertrek voor maar 6.99€
 • LISABO tafel voor maar 129€
 • SYMFONISK tafellamp met wifi-speaker voor maar 179€
 • METOD/KUNGSBACKA keuken voor maar 4744.97€
 • DUNVIK boxspringcombinate voor maar 849€
 • ARKELSTORP bureau voor maar 179€
 • GODMORGON opberger, set van 2 voor maar 2.49€
 • ENEBY draagbare Bluetooth- speaker voor maar 19.95€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van IKEA terug vinden!

IKEA folder

Kijk snel in het ontzettend dikke IKEA boek voor al je voordeel, advies en leuke producten! En dat voor een echte Scandinavische prijs!

Ikea is DE winkel waar je voor al je leuke, snelle, simpele en toch gecompliceerde producten heen kunt. Neem ook snel een IKEA family kaart, niet alleen voor de gratis koffie maar ook voor NOG meer voordeel als je al krijgt uit de folder.

IKEA – De Geschiedenis

De naam is ontstaan uit een aantal losse delen van onderandere het dorp, de naam van de oprichter en de boerderij waar de oprichter opgroeide. Ingvar Kamprad, de naam van de oprichter maakt de eerste helft van de naam, Elmtaryd en Agunnaryd maken de andere twee letters. De eerste is de naam van de boerderij en de tweede is de naam van het dorp.

Het idee van Ikea is ontstaan uit de behoefte om platter de meubels te vervoeren. Dit liep echter zo goed als idee dat Ingvar het is gaan uitwerken in sinds 1967 is het hard gegaan met het succes. Overal ter wereld staat wel een Ikea!

Het is niet alleen leuk om bij Ikea te komen winkelen, maar ook lekker. Elke dag weer nieuwe Scandinavische gerechten en leuke producten.