Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Hubo' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Hubo. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Hubo zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Hubo Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Hubo' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Hubo. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Hubo zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Hubo Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de nieuwste folder van de Hubo en bespaar op al uw aankopen van gereedschap, materialen en nog veel meer!

Het is nu gemakkelijker dan ooit om door de folders van de Hubo te bladeren. U vindt hier op deze site alle aanbiedingen! Lees de folder eens door en bespaar vele euro’s!

Hubo – De Geschiedenis

De Hubo vindt zijn oorsprong in een kleine houthandel in Utrecht die materialen leverde aan bouwmarkten en andere professionelen. Het bedrijf begon in de jaren 30 ook bouwmaterialen aan particulieren te leveren, iets wat de bouwmarkten van die tijd niet op prijs stelden.

De eigenaar besloot uiteindelijk om de levering naar professionelen en particulieren te splitsen, en richtte een zusterbedrijf op genaamd Houtribo dat speciaal aan particulieren zou leveren. Vanaf 1969 werd de merknaam Hubo (Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie) ook gebruikt voor alle filialen van Houtribo.

De Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie (Hubo) werd uiteindelijk overgenomen door het bedrijf achter Big Boss. Door een fusie in 2007 ontstond de Doe-Het-Zelf Groep Nederland (DGN Beheer), de huidige eigenaar van Hubo. Er zijn tegenwoordig ongeveer 150 winkels met de naam Hubo door heel Nederland te vinden.