Black Friday 2019

Bekijk hier de nieuwste folder van de Hubo en bespaar op al uw aankopen van gereedschap, materialen en nog veel meer!

Het is nu gemakkelijker dan ooit om door de folders van de Hubo te bladeren. U vindt hier op deze site alle aanbiedingen! Lees de folder eens door en bespaar vele euro’s!

Hubo – De Geschiedenis

De Hubo vindt zijn oorsprong in een kleine houthandel in Utrecht die materialen leverde aan bouwmarkten en andere professionelen. Het bedrijf begon in de jaren 30 ook bouwmaterialen aan particulieren te leveren, iets wat de bouwmarkten van die tijd niet op prijs stelden.

De eigenaar besloot uiteindelijk om de levering naar professionelen en particulieren te splitsen, en richtte een zusterbedrijf op genaamd Houtribo dat speciaal aan particulieren zou leveren. Vanaf 1969 werd de merknaam Hubo (Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie) ook gebruikt voor alle filialen van Houtribo.

De Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie (Hubo) werd uiteindelijk overgenomen door het bedrijf achter Big Boss. Door een fusie in 2007 ontstond de Doe-Het-Zelf Groep Nederland (DGN Beheer), de huidige eigenaar van Hubo. Er zijn tegenwoordig ongeveer 150 winkels met de naam Hubo door heel Nederland te vinden.