Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Sligro' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Sligro. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Sligro zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Sligro Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Sligro' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Sligro. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Sligro zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Sligro Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de meest actuele tweewekelijkse reclamefolders van Sligro en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen van Sligro!

Het doorbladeren van de folders van Sligro is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Alle aanbiedingen en reclames op één plaats te vinden! Bekijk het hier en bespaar tientallen euro’s op uw boodschappen!

Sligro - De geschiedenis

Sligro werd in 1935 opgericht als handelsonderneming in margarines, vetten en oliën door de geboren Fries Abel Slippens. Het hoofdkantoor staat tegenwoordig in Veghel. De onderneming beschikt over productiebedrijven Culivers (maaltijdcomponenten), SmitVis (vis) en Maison Niels de Veye (patisserie en cuisine). Ook heeft het bedrijf deelnemingen in Spar Holding, Smeding BV, Kaldenberg Slagerijen BV, Ruig Wild & Gevogelte en Verhoeven (brood).

In de jaren 70 en 80 volgde een sterke groei door meer dan 100 overnames. Een van de belangrijkste strategische overnames betrof die in 1987 van Louwers in Eindhoven, waardoor het bedrijf zich meer kon gaan richten op dagverse producten voor de horeca. In 1992 werd met de overname van het Arnhemse familiebedrijf Wunderink de eerste horecabezorggroothandel aan Sligro toegevoegd.

Ook nam het bedrijf de horecagroothandel Desimo te Leeuwarden over. De activiteiten van Desimo werden ondergebracht bij de bezorgservicelocatie van Sligro te Drachten. De onderneming beschikt over zo’n 45 zelfbedieningsvestigingen en 11 bezorglocaties verspreid over Nederland.