Voor alle goedkoper dan goedkope aanbiedingen gaat iedereen naar Action. Kijk snel in de folder welke aanbiedingen je deze week moet hebben, want er is weer genoeg te beleven bij ons!

Onze folder is makkelijk, overzichtelijk en rijkelijk gevuld met de leukste producten. Kijk snel in de folder of er nog iets tussen zit waar je net naar op zoek was.

Action – De Geschiedenis

In 1993, toen niemand nog ooit van de Action gehoord had, heeft het duo Gerard Deen en Rob Wagenmaker het idee om een winkel te beginnen. De Action. Het duurde niet lang voordat de eerste acht winkels in 1994 een feit waren. Dit blijft een flinke tijd doorgroeien tot in 2002 de teller al op 94 staat.

Tijd om naar het buitenland te gaan. In 2005 kwam de eerste in Vlaanderen (Belgie) en in 2017 is de eerste in Polen geopend.

Een internationaal bedrijf, nu eigendom van de Britse investeerder 3i, met meer dan 1000 filialen, van Nederland, Belgie, Frankrijk, Luxemburg, Polen en Duitsland.

Het bedrijf kenmerkt zich met maar 1500 vaste producten en de rest van de winkel is flexibel. Zijn deze uitverkocht, wordt er nieuw assortiment voor aangeschaft, waardoor het een fris en leuk concept blijft om keer op keer voor terug te komen om alle leuke nieuwe producten te kijken en kopen.