Bekijk alle wekelijkse- en seizoenaanbiedingen in de nieuwsbrief van de Jumbo!

Persoonlijk gemaakt met de nieuwste aanbiedingen en vol met recepten op basis van door u bekeken producten! Bespaar vele euro’s en zie wat de beste manieren zijn om de producten van de Jumbo te gebruiken!

Jumbo – De Geschiedenis

Het familiebedrijf van de familie Eerdt, ‘Groothandel van Eerdt’ bestaat al sinds 1921, en is opgericht door Johan van Eerdt. Zijn achterneef, Karel van Eerd, werkte in 1956 al hij het familiebedrijf, en deed inspiratie op tijdens zijn reizen door Amerika. Hij experimenteerde met een aantal verschillende formules voordat hij eind jaren 70 definitief met Jumbo aan de slag ging. Gedurende de jaren 90 is de Jumbo Supermarkt enorm gegroeid toen ze een unieke formule introduceerde: De 7 Zekerheden, een formule waarin de klant volledig centraal staat.

Tegenwoordig is de Jumbo een van de grootste supermarktenketens in Nederland. Na de overnames van enkele supermarktketens is de Jumbo het tweede grootste supermarktbedrijf van Nederland geworden, met bijna 600 filialen, verspreid over alle provinciën.