Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Jumbo' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Jumbo. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Jumbo zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Jumbo Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Jumbo' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Jumbo. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Jumbo zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Jumbo Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige Jumbo advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • Hak groenten of appelmoes in pot, 4 voor maar 3.00€
 • Hartige croissants, 2 stuk voor maar 1.00€
 • Jumbo kaasplakken, 2 voor maar 3.00€
 • Coca-Cola, Fanta of Sprite mini, 5x150ml voor maar 5.00€
 • Goudeerlijk schotelbroden voor maar 1.79€ per stuk
 • Dr. Oetker zoete bakmixen 2 voor maar 3.99€
 • Riblappen voor maar 7.49€ per kilo
 • Kipbraadsticks of kipcordonbleu, 5 stuks voor maar 4.00€
 • Kanjers of buys 2 voor maar 2.39€
 • Mona puddingen, 450 gram voor maar 1.20€
 • Gehakt voor maar 2.99€
 • Hollandese maaltijden, 500 gram, 2 voor maar 6.50€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van Jumbo terug vinden!

Jumbo folder

Bekijk alle wekelijkse- en seizoenaanbiedingen in de nieuwsbrief van de Jumbo!

Persoonlijk gemaakt met de nieuwste aanbiedingen en vol met recepten op basis van door u bekeken producten! Bespaar vele euro’s en zie wat de beste manieren zijn om de producten van de Jumbo te gebruiken!

Jumbo – De Geschiedenis

Het familiebedrijf van de familie Eerdt, ‘Groothandel van Eerdt’ bestaat al sinds 1921, en is opgericht door Johan van Eerdt. Zijn achterneef, Karel van Eerd, werkte in 1956 al hij het familiebedrijf, en deed inspiratie op tijdens zijn reizen door Amerika. Hij experimenteerde met een aantal verschillende formules voordat hij eind jaren 70 definitief met Jumbo aan de slag ging. Gedurende de jaren 90 is de Jumbo Supermarkt enorm gegroeid toen ze een unieke formule introduceerde: De 7 Zekerheden, een formule waarin de klant volledig centraal staat.

Tegenwoordig is de Jumbo een van de grootste supermarktenketens in Nederland. Na de overnames van enkele supermarktketens is de Jumbo het tweede grootste supermarktbedrijf van Nederland geworden, met bijna 600 filialen, verspreid over alle provinciën.