Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Da' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Da. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Da zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Da Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Da' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Da. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Da zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Da Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk alle acties in de wekelijkse folder en mis geen van de aanbiedingen die gelden vanaf maandag t/m zondag.

Het is nog nooit eenvoudiger geweest om de folder van DA door te bladeren. Alle wekelijkse acties en aanbiedingen bij elkaar, waardoor u flink wat kunt besparen!

De geschiedenis van DA

DA is een Nederlandse drogisterijketen, opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog met als gedachte dat drogisten elkaar in barre tijden zouden moeten helpen. En die gedachte is daarna altijd in ere gehouden. De afkorting stond oorspronkelijk voor Dienende Actie; dat werd in 1947 Drogisten Associatie.

Na de oorlog ontwikkelde DA zich tot een inkoopcoöperatie. In 2007 kwam DA door een prijzenoorlog in de financiële problemen. Op dat moment was het DA de derde drogisterijketen van Nederland met 450 miljoen euro omzet. Vier jaar daarvoor telde ze nog 700 winkels maar door het vertrek van veel DA-ondernemers naar concurrerende ketens was dat aantal sterk gedaald. Een groep investeerders nam de drogisterijketen over, met als ambitie het winkelvloeroppervlak van DA in vijf à zeven jaar te verdubbelen. De zelfstandige winkels vormden een nieuwe coöperatie, de Coöperatieve Drogisten Associatie U.A.