Bekijk hier de wekelijkse folders en tijdschriften van Dirk, en mis vanaf nu geen van de aanbiedingen van deze week!

Het bekijken van de aanbiedingen en acties van deze week is nog nooit zo simpel geweest. U kunt nu elke reclame in één plek terug vinden! Bespaar vele euro’s op uw boodschappen!

Dirk – De geschiedenis

De oprichter, Dirk van den Broek begon al op 15-jarige leeftijd met het verkopen van melk. Met een melkkar ging hij door de straten van Amsterdam. Toen tijdens de bezetting in de tweede wereldoorlog het op straat verkopen van melk verboden werd, opende de familie in 1942 hun eerste melkwinkel. Slechts vier jaar later opent Dirk een tweede melkwinkel. Deze wordt een tijd later omgebouwd tot een kleine zelfbedieningszaak. In 1950 wordt de eerste winkel officieel heropend als supermarkt.

In de jaren daarna heeft Dirk van de Broek een grote verscheidenheid aan winkels onder zijn naam gehad, waaronder restaurants en eethuizen. Tussen de jaren 70 en 90 nam Dirk een aantal supermarktketens over die eerst nog hun oude namen bleven gebruiken. Pas in 2014 besloot het concern om nog maar één supermarktnaam te hanteren. Sindsdien heten alle winkels “Dirk”.