Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Karwei' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Karwei. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Karwei zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Karwei Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Karwei' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Karwei. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Karwei zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Karwei Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de wekelijkse reclamefolder van Karwei en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen van Karwei!

Het doorbladeren van de wekelijkse folders van Karwei is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Alle wekelijkse aanbiedingen en reclames op één plaats te vinden! Bekijk ze hier en bespaar vele euro’s!

Karwei - De geschiedenis

De geschiedenis van Karwei begint in 1970, als een aantal Nederlandse handelaren in bouwmaterialen in de VS kennismaakt met het ‘home improvement center’: een combinatie van een houthandel en een groothandel in bouwmaterialen. Zij besluiten dit in de VS succesvolle concept naar Nederland te halen.

De eerste Karweibouwmarkt werd op 14 mei 1975 geopend in Utrecht. In deze plaats werd vanaf 1967 jaarlijks de doe-het-zelfvakbeurs 'Karwei' gehouden in de Jaarbeurs. Deze naam bleek niet beschermd te zijn en werd door de oprichters van de bouwmarkt als winkelnaam gedeponeerd.

Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu. Sinds 1975 is Karwei een franchiseformule, waarbij de franchisegever Intergamma B.V. is. De Karweibouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. Karwei heeft op dit moment zo'n 136 vestigingen, waarvan er vele op zondag geopend zijn, Het hoofdkantoor van de franchise-organisatie Intergamma staat in Leusden.