Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Blokker' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Blokker. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Blokker zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Blokker Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Blokker' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Blokker. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Blokker zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Blokker Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Blader hier door de folder van Blokker en vindt de allerbeste aanbiedingen voor huishoudelijke producten en electrische huishoudelijke apparaten!

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om de allerbeste aanbiedingen van Blokker te vinden. Voor uw gemak heeft Blokker alle aanbiedingen en advertenties op een plek gezet, zodat u geen enkel voordeel meer hoeft te missen!

Blokker – De Geschiedenis

In 1896, een dag na hun huwelijk besluiten Jacob Blokker en zijn kersverse nieuwe partner Saapke een winkel te openen aan het Breed 22 in Hoorn. Met een start kapitaal van 1000 gulden, goed ondernemers schap en een scherp oog voor detail is de “Goedkope ijzer- en hout winkel” een feit. Al snel worden er cadeau artikelen bij betrokken.

In 1938 nemen de zoons Albert, Piet, Jacob en Koos de winkel over. Deze vormen de V.o.f Gebr. Blokker en openen eigen zaken in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en nu ook met de Hoornse Blokkervestiging is de basis gelegd voor een winkel keten.

120 jaar later, staat het bedrijf nog steeds goed aangeschreven bij niet alleen het Nederlandse publiek, maar bestaat Blokker Holding over 5 verschillende winkelformules, bijna 15.000 medewerkers en spant het over 8 landen.