Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van ANWB' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van ANWB. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van ANWB zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige ANWB Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van ANWB' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van ANWB. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van ANWB zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige ANWB Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige ANWB advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • Wind-, waterdichte en ademende jas voor maar 99€
 • Alle Human Nature- rugzakken en -heuptassen Niel-leden vanaf voor maar 12.99€
 • Lichtgewicht, ademende en warmteregulerend fleece dames- of herenvest voor maar 25€
 • Ademende en ergonomische dameswandelbroek voor maar 49€
 • Katoenen overhemd voor maar 29€
 • Sokken Leden 2e paar gratis voor maar 5.99€
 • TomTom Go Essential 5'' Europa voor maar 179€
 • Waterafstotende, winddichte en ademende softhell dames- of herenjack voor maar 79€
 • Dames longsleeve or heren T-shirt voor maar 79€
 • Rugzak met RFID opbergvak voor maar 34.99€
 • 'Reis veilig'-tasjes voor maar 7.95€
 • ANWB RFID sleutelbeschermhoes voor maar 12.99€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van ANWB terug vinden!

ANWB folder

Kom maar eens op de site van de ANWB kijken hoe groot wij eigenlijk wel niet zijn. Niet alleen voor mooie kleding kun je in de webwinkel terecht, maar ook voor de wegenwacht, korting op dag uitjes en verzekering voor verkeersdeelnemers kun je bij ons terecht.

Omdat alles op een plek te vinden is als het over verkeerdgebruik gaat, is de ANWB site dé plek om te beginnen met je autoverzekering, fietskleding of gewoon een ouderwetse routekaart van een bepaald gebied.

ANWB – De Geschiedenis

In 1883 kwamen de twee captains van de Haarlemse en Haagse Vélocipède club (fietsclub) bij elkaar om eens te kijken wat ze kunnen betekenen om een fietsers bond in Nederland op te richten. Na veel overleg zijn alle fietsclubs behalve de Deventer club op 1 juli bij elkaar gekomen in de nieuwe fietsersbond.

Een sprong dichter naar het heden laat in 2016 het 70 jarig jubileum zien van de wegenwacht, dus uit de vélocipède bond is ontstaan. Hierbij waren ook de winkels al een paar jaar een feit en met de wegenwacht clubpas (die nog steeds als clublid wordt gezien) kun je fikse kortingen krijgen.

Er zijn tegenwoordig meer dan 100 winkels van de ANWB te vinden over heel Nederland, waar je terecht kunt voor alles wegenwacht, verzekering of leuke vakantie kleding en tips.