Black Friday 2019

Kijk snel in de folder van ICI Paris XL voor de allerlekkerste geuren voor de beste prijzen. Het maakt niet uit of je voor heren of dames kijkt, de grootste voordeel blijft!

De heerlijkste geuren voor de best mogelijke prijs is wat nog lekkerder ruikt als alleen de geur zelf! Kom snel eens langs en laat je verwennen door een van de medewerkers die je graag lekker laat ruiken en helemaal inpakt met fijne producten.

ICI Paris XL – De Geschiedenis

In 1968 opent in het Belgische Ixelles de eerste ICI Paris XL winkel. Het koppel wat de winkel is gestart en had als doel de geuren en producten toegankelijk te maken voor het grote publiek en niet alleen de up class uit Paris of het Franse gedeelte van Belgie. Ze zien meteen dat het oppakt en langzaam maar zeker begint het balletje te rollen.

De XL van de naam staat niet voor eXtra Large, maar voor Ixelles, het Belgische stadje waar de geuren keten naar vernoemd is. In niet Frans sprekend europa spreekt men de XL het zelfde uit als de naam van de stad.

Voor alles lekkere geuren en cosmetica, kunt u terecht bij de beste cosmetica winkel van Europa! En dat alles voor de beste mogelijke prijs!