Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van ICI Paris XL' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van ICI Paris XL. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van ICI Paris XL zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige ICI Paris XL Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van ICI Paris XL' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van ICI Paris XL. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van ICI Paris XL zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige ICI Paris XL Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Kijk snel in de folder van ICI Paris XL voor de allerlekkerste geuren voor de beste prijzen. Het maakt niet uit of je voor heren of dames kijkt, de grootste voordeel blijft!

De heerlijkste geuren voor de best mogelijke prijs is wat nog lekkerder ruikt als alleen de geur zelf! Kom snel eens langs en laat je verwennen door een van de medewerkers die je graag lekker laat ruiken en helemaal inpakt met fijne producten.

ICI Paris XL – De Geschiedenis

In 1968 opent in het Belgische Ixelles de eerste ICI Paris XL winkel. Het koppel wat de winkel is gestart en had als doel de geuren en producten toegankelijk te maken voor het grote publiek en niet alleen de up class uit Paris of het Franse gedeelte van Belgie. Ze zien meteen dat het oppakt en langzaam maar zeker begint het balletje te rollen.

De XL van de naam staat niet voor eXtra Large, maar voor Ixelles, het Belgische stadje waar de geuren keten naar vernoemd is. In niet Frans sprekend europa spreekt men de XL het zelfde uit als de naam van de stad.

Voor alles lekkere geuren en cosmetica, kunt u terecht bij de beste cosmetica winkel van Europa! En dat alles voor de beste mogelijke prijs!