Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Trendhopper' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Trendhopper. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Trendhopper zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Trendhopper Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Trendhopper' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Trendhopper. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Trendhopper zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Trendhopper Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Kijk snel op de website of Trendhopper nog een actieve folder heeft, want niet alleen de folder is interessant, maar ook de sale die regelmatig opduikt in de winkel!

Omdat je altijd op de hoogte wilt blijven van de nieuwste woontrends en accessoires uit die series, kijk snel op de website, abonneer je op de nieuwsbrief en weet alles over Trendhopper en de mooie producten die het aanbiedt!

Trendhopper - De Geschiedenis

In 1982 zagen een aantal meubelzaken eigenaren een kans om een nieuw concept op te zetten, naar wat hun een trend zagen in de huidige meubelmarkt. Een winkel in een winkel, een zogenaamde “Shop in Shop” werd geboren en daaruit is Trendhopper ontstaan, nadat er ook werd gekeken naar een centrale inkoop met gelijke producten.

Al snel kwam de behoefte om een comité op te starten en de eerste echte winkels waren al snel een feit. Het liep echter zo hard dat het niet bij een winkel bleef en nu is Trendhopper niet meer weg te denken van de meubelboulevards in Nederland.

Trendhopper bied je alles aan van de nieuwste trends in meubelland. Of je nu een bank zoekt, of gewoon iets voor in je huis, Trendhopper heeft het!