Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Bouwmaat' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Bouwmaat. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Bouwmaat zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Bouwmaat Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Bouwmaat' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Bouwmaat. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Bouwmaat zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Bouwmaat Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de maandelijkse Bouwmaat Actiekrant - en mis geen aanbieding meer.

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om de folder van Bouwmaat te bekijken. U kunt hier op één plek alle wekelijkse aanbiedingen vinden en zo honderden euro's besparen!

Bouwmaat - De geschiedenis

In 1988 werd door drie aandeelhouders de Bouwmaat formule van Intergamma gekocht. Bouwmaat is nu dé groothandel voor bouwmaterialen en is gevest op één grondgedachte; “Alles voor slimmer bouwen”. Die grondgedachte deed haar intrede in 2006. Met extra diensten en professionele kennis wordt de klant geholpen zijn klus zo efficiënt mogelijk te klaren, zoals de afvalcontainers als service en openingstijden vanaf 7:00 uur.

In 2012 werd de webshop van Bouwmaat gelanceerd, waardoor klanten tegenwoordig 24 uur per dag en 7 dagen in de week hun bestellingen kunnen plaatsen. Om de vakman nog beter te helpen werd in 2012 Kluswebsite.nl overgenomen van Sanoma Media. Vanaf dat moment helpt Bouwmaat haar klanten ook aan meer opdrachten. Tot slot werd de eerste XL vestiging geopend met een nog breder en dieper assortiment.

Op zoek naar nieuw gereedschap? Of op de klus nog snel even de laatste materialen bestellen? Waar u ook bent, onze nieuwe webshop is met dezelfde look and feel gemakkelijk te bekijken op iedere desktop, tablet en telefoon! Zo heeft u Bouwmaat altijd bij de hand!