Black Friday 2019

Bekijk hier de nieuwste folder van de Praxis en vind de nieuwste aanbiedingen voor bouwmaterialen, gereedschap en nog veel meer!

U kunt heel gemakkelijk door de folder van de Praxis bladeren. Vind alle aanbiedingen en advertenties eenvoudig allemaal op één plek! Bespaar tientallen euro’s op al uw aankopen!

Praxis – De geschiedenis

De Praxis helpt al mensen bij het klussen sinds 1978, toen in Venlo de eerste Praxis bouwmarkt werd geopend. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid, en is het een van de grootste doe-het-zelf bedrijven in Nederland geworden.

In 1997 was Praxis ook de eerste bouwmarkt die in Nederland een Megastore opende, een vestiging met een zeer uitgebreid assortiment waar u alles kunt vinden wat u maar nodig zou kunnen hebben. Daarnaast heeft de Praxis ook enkele tuincentra geopend, en heeft het bedrijf nu ook een online winkel waar u allerlei bouwmateriaal kunt bestellen.

Op dit moment heeft de Praxis in totaal zo’n 153 winkels in alle provincies van Nederland, waarvan er 24 megastores zijn. Het is een van de meest bekende bouwmarkten, en 98% van ondervraagde Nederlanders gaven aan dat ze van de Praxis kenden.