Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Praxis' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Praxis. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Praxis zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Praxis Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Praxis' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Praxis. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Praxis zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Praxis Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de nieuwste folder van de Praxis en vind de nieuwste aanbiedingen voor bouwmaterialen, gereedschap en nog veel meer!

U kunt heel gemakkelijk door de folder van de Praxis bladeren. Vind alle aanbiedingen en advertenties eenvoudig allemaal op één plek! Bespaar tientallen euro’s op al uw aankopen!

Praxis – De geschiedenis

De Praxis helpt al mensen bij het klussen sinds 1978, toen in Venlo de eerste Praxis bouwmarkt werd geopend. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid, en is het een van de grootste doe-het-zelf bedrijven in Nederland geworden.

In 1997 was Praxis ook de eerste bouwmarkt die in Nederland een Megastore opende, een vestiging met een zeer uitgebreid assortiment waar u alles kunt vinden wat u maar nodig zou kunnen hebben. Daarnaast heeft de Praxis ook enkele tuincentra geopend, en heeft het bedrijf nu ook een online winkel waar u allerlei bouwmateriaal kunt bestellen.

Op dit moment heeft de Praxis in totaal zo’n 153 winkels in alle provincies van Nederland, waarvan er 24 megastores zijn. Het is een van de meest bekende bouwmarkten, en 98% van ondervraagde Nederlanders gaven aan dat ze van de Praxis kenden.