Black Friday 2019

Blader hier door de nieuwste folder van MediaMarkt en bekijk de beste aanbiedingen voor consumentenelektronica.

Door de folder van MediaMarkt bladeren is gemakkelijker dan ooit. U kunt nu elke week weer opnieuw alle aanbiedingen op één plek terugvinden. Bespaar tientallen euro’s op uw aankopen!

MediaMarkt – De Geschiedenis

Het is eind jaren zeventig in Duitsland. Een nieuwe TV kun je alleen bij de vakhandel halen. En een grammofoonplaat alleen bij de platenzaak. Voor een wasmachine moet je naar een postorderbedrijf. Je hebt in van alles beperkte keuze, en hoge prijzen zijn aan de orde van de dag. De vier MediaMarkt-pioniers (Walter Gunz, Leopold Stiefel, Erich Kellerhals en Helga Kellerhals) vinden dat daar maar eens verandering in moet komen.

De vier besluiten om een nieuw bedrijf op te richten met als idee een breed assortiment aan merkartikelen voor de laagste prijzen in grote winkels, met opvallende reclame en een nieuwe bedrijfscultuur die altijd klantgericht is, waar de medewerkers meer verantwoordelijk hebben dan voor die tijd gebruikelijk is. Het concept blijkt een doorslaand succes, en al snel zijn er MediaMarkten te vinden door heel Europa.

Tegenwoordig heeft MediaMarkt meer dan 500 vestigingen in allerlei landen in Europa, waarvan 50 verspreid over alle provinciën van Nederland.