Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Boni' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Boni. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Boni zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Boni Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Boni' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Boni. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Boni zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Boni Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de wekelijkse reclamefolder van Boni en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen van Boni!

Het doorbladeren van de wekelijkse folders van Boni is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Alle wekelijkse aanbiedingen en reclames op één plaats te vinden! Bekijk het hier en bespaar vele euro’s!

Boni – De geschiedenis

Supermarktketen Boni Markten B.V. is in 1972 opgericht. De eerste winkel van Boni werd vlak voor kerst in 1972 geopend in Drachten. De schappen waren van hout, waardoor de winkel een goedkope uitstraling had. Het assortiment was erg beperkt en de formule waaronder Boni opereerde was: ‘De goedkoopste zijn met A-merken’. Dit bleek een geweldig succes en in februari 1973 kwam het tweede filiaal. Na dat snelle succes van Boni volgde verdere uitbreiding.

Het aantal winkels was inmiddels voldoende om een distributiecentrum rendabel te maken. Na verloop van tijd werd het toenmalige pand in Amersfoort verlaten om een veel groter en moderner pand in Nijkerk te betrekken, waar het hoofdkantoor en het distributiecentrum ook nu nog steeds gevestigd zijn. Momenteel heeft Boni zo’n 43 filialen en dit aantal groeit nog steeds.

Sinds juni 2010 heeft Boni een slagerij in Nijkerk. Tegenwoordig worden de vleesproducten die u kunt kopen in deze slagerij geproduceerd en verpakt. Als u een stukje vlees in de winkel koopt, komt deze dus uit de slagerij in Nijkerk.