Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Kwik-fit' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Kwik-fit. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Kwik-fit zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Kwik-fit Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Kwik-fit' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Kwik-fit. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Kwik-fit zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Kwik-fit Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Alleen al voor alle aanbiedingen en acties, is het aan te raden de site van Kwik-fit te bekijken onder het tabje “acties”.

Wat is er mooier om een teleurstelling om te kunnen zetten in een voordeel? Bij Kwik-fit is dit de normaalste zaak van de wereld en deze heren en dames zijn er erg goed in geworden de voordelen uit de noodzaak te vangen!

Kwik-fit – De Geschiedenis

Met de oprichting in 1971 in Groot Brittannië door de Schot Tom Farmer, is er een keten opgezet die in 1981 voet aan Nederlands grondgebied heeft gezet. Het grote voordeel tegenover alle andere garages uit die tijd, is dat men geen afspraak hoefde te maken. “Klaar terwijl u wacht” is de slogan en nog steeds geld deze als grondregel in de filialen.

Met ruim 180 filialen door heel Europa, was het nodig een centraal punt in het continent te vinden en dat is Harderwijk in Nederland geworden. Waar Kwik-fit eerst alleen banden, uitlaten, remmen schokdempers en accu’s deed, is er nu ruitenschade en vervanging nog bijgekomen.

Kwik-fit staat bekend om zijn snelle service en uitermate grote vorm van klantvriendelijkheid. Service deelt deze eerste plek, want om te zeggen dat deze op de tweede plek komt is een leugen!