Black Friday 2019

Alleen al voor alle aanbiedingen en acties, is het aan te raden de site van Kwik-fit te bekijken onder het tabje “acties”.

Wat is er mooier om een teleurstelling om te kunnen zetten in een voordeel? Bij Kwik-fit is dit de normaalste zaak van de wereld en deze heren en dames zijn er erg goed in geworden de voordelen uit de noodzaak te vangen!

Kwik-fit – De Geschiedenis

Met de oprichting in 1971 in Groot Brittannië door de Schot Tom Farmer, is er een keten opgezet die in 1981 voet aan Nederlands grondgebied heeft gezet. Het grote voordeel tegenover alle andere garages uit die tijd, is dat men geen afspraak hoefde te maken. “Klaar terwijl u wacht” is de slogan en nog steeds geld deze als grondregel in de filialen.

Met ruim 180 filialen door heel Europa, was het nodig een centraal punt in het continent te vinden en dat is Harderwijk in Nederland geworden. Waar Kwik-fit eerst alleen banden, uitlaten, remmen schokdempers en accu’s deed, is er nu ruitenschade en vervanging nog bijgekomen.

Kwik-fit staat bekend om zijn snelle service en uitermate grote vorm van klantvriendelijkheid. Service deelt deze eerste plek, want om te zeggen dat deze op de tweede plek komt is een leugen!