Black Friday 2019

Blader hier door de nieuwste folder van Bristol en vind de meest voordelige aanbiedingen voor schoenen en kleding!

Door de folder van de Bristol bladeren is nu gemakkelijker dan ooit. U vindt hier nu alle aanbiedingen en acties terug in één folder! U kunt hiermee tientallen euro’s besparen!

Bristol – De geschiedenis

In 1976 wordt er een nieuwe discountwinkel geopend in Nederland onder de naam Fabrikant. Wat deze winkel zo speciaal maakte was dat het een zelfbedieningswinkel was, een concept dat destijds nog niet zo bekend was in Nederland, speciaal voor schoenen. De naam wordt al snel veranderd in Bristol Shoes. Het “Shoes” gedeelte laat men al snel weer vallen als er vanaf 1977 ook vrijetijdskleding en merkbroeken aan het assortiment worden toegevoegd.

In de jaren 80 groeit het bedrijf langzaam verder, en in 1990 opent Bristol al zijn 50e vestiging. Kort daarna wordt het bedrijf overgenomen door het Belgische bedrijf Euro Shoe Group. De groei van Bristol gaat gewoon verder, en tijdens de eeuwwisseling heeft Bristol 87 vestigingen. Het bedrijf krijgt een make-over en al snel worden de eerste megastores geopend.

Bristol is tegenwoordig druk bezig met het verbouwen van alle filialen zodat de winkels een moderne uitstraling krijgen, met veel licht en ruimte. Het bedrijf heeft tegenwoordig bijna 300 vestigingen in de Benelux, waarvan ongeveer 130 vestigingen in Nederland, verspreid over alle provincies van Nederland.