Black Friday 2019

Bekijk nu snel de folder van de Expert en mis geen van de geweldige aanbiedingen voor consumentenelektronica!

Door de folder van de Expert bladeren is nu gemakkelijker dan ooit. U vindt hier alle wekelijkse aanbiedingen en spaaracties weer terug! Bespaar tientallen euro’s op de nieuwste apparatuur!

Expert – De geschiedenis

In 1967 wordt in Zwitserland het bedrijf “Intercop GmbH” opgericht door de charismatische leider Gunnar Nygren, de vertegenwoordiger van een Zweedse radio en tv-winkelvereniging. Het lukt hem vertegenwoordigers van vijf verschillende nationale bedrijven te overtuigen om samen te werken en zo hun koopkracht en kennis te bundelen, en een nieuwe winnende formule te ontwikkelen. Hun visie is om de meest competente verkoper te worden in consumentenelektronica, om dus de Experts te zijn.

Een paar jaar later verandert de naam van het bedrijf in Expert International, en steeds meer bedrijven doen mee onder de naam Expert. Het bedrijf begint ook internationaal te groeien, en wordt een van de grootste handelaren in consumentenelektronica.

Het bedrijf heeft tegenwoordig meer dan 3600 winkels in 21 landen, waarvan er ongeveer 140 in Nederland staan, verspreidt over alle provincies.