Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Expert' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Expert. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Expert zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Expert Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Expert' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Expert. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Expert zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Expert Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk nu snel de folder van de Expert en mis geen van de geweldige aanbiedingen voor consumentenelektronica!

Door de folder van de Expert bladeren is nu gemakkelijker dan ooit. U vindt hier alle wekelijkse aanbiedingen en spaaracties weer terug! Bespaar tientallen euro’s op de nieuwste apparatuur!

Expert – De geschiedenis

In 1967 wordt in Zwitserland het bedrijf “Intercop GmbH” opgericht door de charismatische leider Gunnar Nygren, de vertegenwoordiger van een Zweedse radio en tv-winkelvereniging. Het lukt hem vertegenwoordigers van vijf verschillende nationale bedrijven te overtuigen om samen te werken en zo hun koopkracht en kennis te bundelen, en een nieuwe winnende formule te ontwikkelen. Hun visie is om de meest competente verkoper te worden in consumentenelektronica, om dus de Experts te zijn.

Een paar jaar later verandert de naam van het bedrijf in Expert International, en steeds meer bedrijven doen mee onder de naam Expert. Het bedrijf begint ook internationaal te groeien, en wordt een van de grootste handelaren in consumentenelektronica.

Het bedrijf heeft tegenwoordig meer dan 3600 winkels in 21 landen, waarvan er ongeveer 140 in Nederland staan, verspreidt over alle provincies.