Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Dekamarkt' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Dekamarkt. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Dekamarkt zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Dekamarkt Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Dekamarkt' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Dekamarkt. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Dekamarkt zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Dekamarkt Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de folders van Dekamarkt, boordevol met aanbiedingen en spaaracties! Mis ook deze week geen enkele aanbieding meer!

Het bekijken van alle folders van Dekamarkt is gemakkelijker dan ooit! Bespaar direct tientallen euro’s op uw wekelijkse boodschappen!

Dekamarkt – De geschiedenis

In 1941 opent de innovatieve ondernemer Dirk Kat zijn eerste kruidenierszaak in Velsen-Noord, maar moet tijdens de oorlog helaas al snel zijn deuren sluiten. In 1945 probeert hij het nog een keer en opent een nieuwe kruidenierzaak. Onder zijn leiding wordt in 1949 de eerste volledige zelfbediening van Nederland geopend onder de naam Kijkgrijp. Verder wordt in 1955 de eerste echt moderne ‘supermarkt’ van Nederland in IJmuiden geopend, met versproducten zoals brood, vlees en groente.

Pas in 1969 wordt voor een aantal filialen de naam “DekaMarkt” geïntroduceerd. “Deka” is afgeleid van de initialen van de oprichter, Dirk Kat. Pas vanaf 1986 wordt de naam “Dekamarkt” voor alle filialen van het bedrijf in gebruik genomen.

Tegenwoordig heeft Dekamarkt zo’n 81 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland.