Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Zeeman' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Zeeman. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Zeeman zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Zeeman Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Zeeman' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Zeeman. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Zeeman zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Zeeman Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de wekelijkse folder van Zeeman, met bakken vol voordeel. Zorg dat u deze week geen enkele aanbieding meer mist!

Het doorbladeren van de folder van Zeeman is nog nooit eenvoudiger geweest. Bespaar wel honderden euro’s op kleding, accessoires en textiel en meer!

Zeeman – De geschiedenis

In 1967 opende Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn de eerste kledingwinkel van de winkelketen die nu bekent staat als Zeeman. Wat deze winkel zo bijzonder maakte was dat het een soort supermarkt was voor kleding en textiel, met zelfbediening – een revolutionaire gedachte destijds. Verder kon Zeeman door efficiënt organiseren en door groot in te kopen steeds dezelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs aan de klant aanbieden. De formule sloeg direct goed aan, en al snel werd er een tweede vestiging geopend.

Na slechts zeven jaar had Zeeman al 17 winkels geopend, waarna een reeks grote overnames ervoor zorgde dat Zeeman tot een van de grootste Nederlandse filiaalbedrijven behoorde. In de jaren 80 nam Zeeman in één keer 175 filialen van een concurrent over, en werd zo de grootste textieldiscounter van Nederland.

Tegenwoordig zijn er maar liefst zo’n 1250 winkels van Zeeman te vinden in zeven landen, waarvan 530 in Nederland.