Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van SPAR' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van SPAR. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van SPAR zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige SPAR Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van SPAR' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van SPAR. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van SPAR zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige SPAR Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Blader hier door de folder van de SPAR en vind de nieuwste wekelijkse aanbiedingen van verse producten!

Nog nooit was het zo gemakkelijk om door de folder van de SPAR te bladeren. U vind hier alle aanbiedingen op één plek terug! Bespaar nu tientallen euro’s op uw boodschappen!

SPAR – De geschiedenis

Het bedrijf is opgericht door Adriaan van Well in Zoetermeer-Zegwaart. In juni 1932 besloten 16 Zuid-Hollandse winkeliers om deel te nemen aan het plan waarvoor Van Well de spar als symbool heeft gekozen omdat die boom het hele jaar door groen blijft. Later werd er een motto bij gekozen: "Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig": DE SPAR. Door samen de inkopen te doen en gezamenlijk reclame te maken profiteerden alle kruideniers van de organisatie.

Binnen vijf jaar hadden maar liefst 13 groothandelaren en 2200 zelfstandige ondernemers zich bij DE SPAR aangesloten. Het duurde niet lang voordat zelfs buitenlandse ondernemers zich bij de organisatie aansloten. In 1953 opent in Amsterdam het Internationale SPAR kantoor.

Door het internationale karakter wordt de naam van DE SPAR uiteindelijk aangepast tot SPAR. Tegenwoordig is de SPAR met ruim 12000 winkels in 40 landen een van de grootste foodretailers ter wereld.