Bij Terstal Familie mode vind je alles mode voor uw hele gezin. Kijk snel in de folder op de webwinkel voor al het laatste voordeel!

Terstal familie mode, let op de kleintjes. Niet alleen heeft u mode voor de kleine heren en dames in de familie, maar de allerkleinste, de portemonnee profiteert nog het meeste van al het voordeel wat de folder van Terstal u kan bieden.

Terstal - De Geschiedenis

Terstal familie mode heeft in de “raad van negen” gezeten, waaronder ook winkels als Wibra lid waren. Deze raad deelde veel belangrijke informatie met elkaar die uiteindelijk voor een groot deel is uitgegroeid tot de Nederlandse kledingmarkt zoals we deze nu kennen. Na een tijdje is deze raad opgeheven en zijn alle bedrijven voor zichzelf gaan werken.

Na dit gebeurde, kon je merken dat het goed gind met Terstal familie mode. Nu, in 2018, hebben ze net iets minder dan 205 winkels en loopt het bedrijf als nooit va tevoren. Er zijn namelijk nog maar weinig winkels waar je voor de hele familie kan shoppen.

Het familiebedrijf heeft nooit een andere formule gehad en is daarom zo goed in wat ze doen. Familie mode aanbieden voor de laagste prijs!