Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van terStal' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van terStal. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van terStal zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige terStal Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van terStal' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van terStal. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van terStal zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige terStal Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige terStal advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • GESTREEPTE TOP MET COL voor maar 17.99€
 • Dames FIJNGEBREIDE PULLOVER voor maar 24€
 • AUSTRALIAN SWEATVEST voor maar 15€
 • BLOUSE MET ROEZELKRAAGJE voor maar 17€
 • BROEK MET RUITDESSIN voor maar 24
 • HAPPY SOCKS voor maar 5.99
 • AUSTRALIAN JOGGINGBROEK voor maar 10€
 • VEST MET GLITTERGAREN voor maar 17.49
 • TRUI MET FANCY MOUWEN voor maar 27.99
 • BOUCLÉ GEBREID VEST voor maar 24.99€
 • GESTREEPTE TRUI MET KORTE MOUWEN voor maar 17.95
 • COLTRUI voor maar 20.99€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van terStal terug vinden!

terStal folder

Bij Terstal Familie mode vind je alles mode voor uw hele gezin. Kijk snel in de folder op de webwinkel voor al het laatste voordeel!

Terstal familie mode, let op de kleintjes. Niet alleen heeft u mode voor de kleine heren en dames in de familie, maar de allerkleinste, de portemonnee profiteert nog het meeste van al het voordeel wat de folder van Terstal u kan bieden.

Terstal - De Geschiedenis

Terstal familie mode heeft in de “raad van negen” gezeten, waaronder ook winkels als Wibra lid waren. Deze raad deelde veel belangrijke informatie met elkaar die uiteindelijk voor een groot deel is uitgegroeid tot de Nederlandse kledingmarkt zoals we deze nu kennen. Na een tijdje is deze raad opgeheven en zijn alle bedrijven voor zichzelf gaan werken.

Na dit gebeurde, kon je merken dat het goed gind met Terstal familie mode. Nu, in 2018, hebben ze net iets minder dan 205 winkels en loopt het bedrijf als nooit va tevoren. Er zijn namelijk nog maar weinig winkels waar je voor de hele familie kan shoppen.

Het familiebedrijf heeft nooit een andere formule gehad en is daarom zo goed in wat ze doen. Familie mode aanbieden voor de laagste prijs!