Black Friday 2019

Vraag nu de woongids van Henders & Hazel aan voor niet alleen de beste prijzen, maar ook inspiratie voor je eigen woning!

Voor alle mooie en scherp geprijsde meubels moet je bij Hendels & Hazel zijn. Het bedrijf heeft een groot en ruim assortiment woon accessoires, meubels en alles wat er omheen interessant is. Ga je binnenkort je huis renoveren, of het interieur herindelen? Vraag dan de woongids aan om alleen al inspiratie op te doen!

Henders & Hazel - De Geschiedenis

Henders & Hazel staat sinds jaar en dag bekend als de beste woonwinkel van Nederland. Ze zijn te vinden op de bekendere grote woonboulevards en je herkent ze aan het gele logo van het bedrijf! Ze vallen op, niet alleen om het personeel wat ver uitsteekt boven de rest van de woonwinkels, maar ook vanwege de enorme goede prijsstelling van de producten.

Voor alle meubels zit je ook goed bij Henders & Hazel. De banken zijn stijlvol in design en zitten heerlijk. Het is alleen nog een kwestie van welke u kiest en mee naar huis wilt nemen voor het beste zitcomfort wat een woonwinkel u kan bieden.

Henders & Hazel is er voor u al u vragen en opmerkingen over de winkel. Met goed getraind personeel, is het alleen maar plezierig winkelen!