Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Paradigit' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Paradigit. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Paradigit zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Paradigit Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Paradigit' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Paradigit. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Paradigit zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Paradigit Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Kijk snel in de folder voor alle beste scherpe aanbiedingen hardware, desktops, laptops en nog veel meer!

Bij Paradigit ben je thuis voor alles wat met pc desktops, laptops en aanverwanten te maken heeft. Bent u op zoek naar die ene net nieuw uitgekomen videokaart? Bestel hem online en kom hem in de dichtstbijzijnde winkel ophalen!

Paradigit – De Geschiedenis

Net als bij elk goedlopend modern bedrijf begint het ergens. Arjan de Koning is als student op zolder begonnen met het repareren van computers. Hier verdiende hij zoveel mee bij, dat het tijd was om een winkel te gaan beginnen. De eerste winkel was in Eindhoven op de Kronehoefstraat en sinds 2012, is de grootste winkel van Nederland te vinden op de Beemdstraat.

Arjan en Noortje de Koning hebben sindsdien een eigen rallyteam, reizen de hele wereld af om met de rally’s mee te doen en sparen de autos van de grotere filmsets als “Fast and Furious” en “Back to the Future”

Met 4 grote winkels offline en een mooie winkel online, is Paradigit nog steeds een grote speler in computerland!