Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Welkoop' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Welkoop. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Welkoop zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Welkoop Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Welkoop' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Welkoop. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Welkoop zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Welkoop Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de folder van Welkoop vol met aanbiedingen, en met een breed assortiment aan producten dat naadloos aansluit bij alles wat klanten nodig hebben voor tuin en dier.

Het bekijken van de advertenties van de Welkoop was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt nu gemakkelijk alle aanbiedingen en deals terugvinden! Blader eens door de folder en bespaar vele euro’s!

Welkoop – de geschiedenis

Het verhaal van de Welkoop begint in 1896, toen Pater Gerlachus van den Elsen in Noord Brabant de ‘Noordbrabantse Christerlijke Boerenbond’ oprichtte. In 1899 helpt de Landbouwcoöperatie ‘Het Centraal Bureau’ boerenverenigingen bij het aankopen van meststof. Beide organisaties ontwikkelen zich na verloop van tijd tot de BoerenBond en Welkoop.

In 1998 besluiten de twee organisaties samen verder te gaan. In het noorden van het land blijven de vestigingen Welkoop heten, terwijl in het zuiden de naam Boerenbond in gebruik blijft. In 2001 verandert de winkelformule: in plaats van een agrarische klantenring te bedienen staat vanaf nu het moderne buitenleven centraal bij Welkoop.

Tegenwoordig heeft Welkoop zo’n 152 winkels in het platteland van de noordelijke provinciën van Nederland, en is het bedrijf hét merk geworden met verstand van tuin en dier. Het hoofdkantoor en distributiecentrum is te vinden in Ede.