Bekijk nu hier de nieuwste folder van Hoogvliet en mis geen enkele aanbieding meer voor uw dagelijkse boodschappen!

Het is eenvoudiger dan ooit om door de folder van Hoogvliet heen te bladeren. U kunt nu gemakkelijk en snel alle aanbiedingen op één plek terugvinden. Bespaar nu tot wel tientallen euro’s!

Hoogvliet – De Geschiedenis

De oprichter van het bedrijf, Leen Hoogvliet was al bekend met het verkopen van producten voordat hij met zijn eigen bedrijf begon. Zijn vader, Joris Hoogvliet, was namelijk de eigenaar van een kleine keten groentewinkels rond Den Haag.

Later besloot Leen om zijn eigen keten van zelfbedieningswinkels op te richtten, gebaseerd op een Duitse winkelformule die zich kenmerkte door eenvoud en lage prijzen. In 1968 opende hij de deuren van zijn eerste winkel, die toen bekend stond als “Cash & Carry”. Helaas werd deze naam ook door andere winkeliers gebruikt, en dus besloot Leen Hoogvliet in 1974 om de naam van het bedrijf te veranderen in “Hoogvliet”.

In de jaren daarna bleek Hoogvliet een groot succes, en al snel daarna werden er meer vestigingen geopend. Tegenwoordig heeft Hoogvliet al zo’n 68 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, waar u terecht kunt om goedkoop uw boodschappen te doen.