Black Friday 2019

Klik snel op de weg ermee tab op de website voor de allerbeste acties en aanbiedingen die je maar kunt vinden in een bouw markt!

Bij Hornbach kun je terecht voor alles wat ook maar te maken heeft met verbouwen, groot of klein. Tuinartikelen in overvloed en ook voor de diertjes kun je bij de winkels en webshop terecht. Wat je ook zoekt, wij hebben het!

Hornbach - De Geschiedenis

In 1968 werd in Duitsland de eerste Hornbach geopend door Michael Hornbach. Het bedrijf was ook de pionier in het combineren van een tuincentrum en een bouwmarkt. Nu met meer dan 140 vestigingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en vele andere landen. Het gaat goed met het bedrijf en blijft de komende jaren nog wel groeien.

Met een aantal bouwmarkt van het jaar prijzen in de macht gesleept te hebben, is Hornbach niet alleen de grootste bouwmarkt keten, maar duidelijk ook de beste. De prijzen blijven vallen, de kwaliteit blijft stijgen en de klanten blijven komen voor de aanbiedingen!

Hornbach is nog niet van plan te stoppen, want er is nog zo veel te klussen dat er wel een winkel MOET zijn die alles aanbied! Hornbach neemt die taak graag op zich!