Meld jezelf aan op de website en ontvang niet alleen snel een login, maar krijg ook toegang tot de grootste online good groothandel voor food professionals!

Of je nu een traditionele maaltijd neer wilt zetten uit Peru, of gewoon een product uit Scheveningen wilt hebben. Bij Bidfood is het mogelijk. Er is door het grote assortiment van 65.000 artikelen, meer dan genoeg keuze!

Bidfood – De Geschiedenis

Het is niet alleen de het grote assortiment van 65.000 food en non-food artikelen, maar ook de professionaliteit van het personeel en de kwaliteit van ons grote aantal artikelen. Samen maken deze twee ingrediënten, Bidfood tot een groot succes in de horecawereld. U wilt toch ook dat in uw restaurant alleen maar de beste producten geserveerd worden?

Bidfood maakt foodprofessionals zoals chef-koks, amateurkoks of zelfs televisie studios succesvoller. Op onze marktplaats op de site wordt iedere ondernemer, chef-kok of kok verbonden met een lokale en internationale food markt, die elke dag weer vers is.

Als geen ander begrijpen wij de wens van iedere food professional in Nederland. Bidfood zal dan ook alles op alles zetten om deze professionals met de beste intentie te helpen nog succesvoller te worden.