Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van GroenRijk' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van GroenRijk. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van GroenRijk zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige GroenRijk Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van GroenRijk' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van GroenRijk. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van GroenRijk zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige GroenRijk Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

De folder op de website staat al klaar voor u en als u reclame ontvangt, komt ie snel weer bij u in de brievenbus!

De folder van Groenrijk staat boordevol met interessante tuintips, koopjes en heel veel leuke ideen met toebehorende aanbiedingen. Kom een gezellig langs, profiteer eens van de dagaanbiedingen in verschillende filialen!

Groenrijk – De Geschiedenis

Het avontuur van het bedrijf genaamd Groenrijk begint in 1992 met een idee. Nadat gezamenlijke inkoop van een aantal leden via het bedrijf Vesatuin interessant bleek, zijn deze leden eens gaan kijken of het niet interessant is om ook de verkoop van deze producten in te gaan. Twee jaar later is het zo ver!

29 Juni 1994 is Groenrijk Bv. Opgericht om het intellectuele eigendom van de gemaakte media, zoals de naam, logo’s te beschermen. Na een aantal Jaar onder de vlag van Garden Retail Services te hebben gediend, is het nu eindelijk tijd om op eigen benen te gaan staan.

Het resultaat is groot. Veel winkels en franchisers hebben zichzelf aangesloten om tot de groenketen te komen die het nu is.