Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Gamma' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Gamma. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Gamma zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Gamma Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Gamma' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Gamma. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Gamma zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Gamma Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige Gamma advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • LED-lamp voor maar 3.50€
 • Philips Hue draadloze dimschakelaar voor maar 16.95€
 • Philips Hue Go tafellamp voor maar 63.95€
 • Metabo accuboor-machine set voor maar 179€
 • Bosch decoupeerzaag voor maar 69.95€
 • Matebo afkortzaag voor maar 109€
 • GAMMA NAT-/DROOGZUIGER voor maar 59.95€
 • Gardena heggenschaar voor maar 109€
 • McCulloch kettingzaag voor maar 84.95€
 • Tuinplank douglas voor maar 3.85€
 • Schuttng Jumbo voor maar 35.95€
 • Glasweefselbehang voor maar 66.95€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van Gamma terug vinden!

Gamma folder

Bekijk de wekelijkse folder van de GAMMA en maak gebruik van de beste superaanbieding van de week!

Het doorbladeren van de folder van GAMMA is gemakkelijker dan ooit. U kunt nu alle aanbiedingen op één plek terugvinden! Bespaar tot wel tientallen euro’s op uw aankopen bij de GAMMA!

GAMMA – De geschiedenis

In 1971 komen een aantal handelaren in bouwmaterialen bijeen na een studiereis in Amerika, waar ze kennis hebben gemaakt met het zogenaamde “Home Improvement Center”. Ze besluiten om hetzelfde ook in Nederland te introduceren, en richten een vennootschap op waarvan Hans Steenman, later bekend als “Mr Doe-Het-Zelf” de directeur wordt. Op 11 mei opent de eerste GAMMA-winkel in Breda, met als belangrijkste doelgroep de kleine aannemers.

Tegen alle verwachtingen in komen er vrijwel geen aannemers langs in de winkel. Er komen echter wel meer dan genoeg ‘gewone’ klanten langs. De groothandel verandert van een groothandel naar een detailhandel, en het concept van een zelfbedieningswinkel voor de doe-het-zelver is geboren.

De doe-het-zelf-markt groeit enorm in de jaren 70, en de ene na de andere GAMMA-bouwmarkt wordt geopend. Tegenwoordig heeft het bedrijf wel 252 vestigingen, waarvan 166 in Nederland, verspreidt over alle provincies van Nederland.