Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Poiesz' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Poiesz. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Poiesz zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Poiesz Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Poiesz' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Poiesz. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Poiesz zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Poiesz Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk nu de nieuwste wekelijkse folder van Poiesz, elke week vol met extra voordeel en de beste spaaracties!

Hier kunt u alle wekelijkse aanbiedingen en acties op één plek terugvinden, en tientallen euro’s besparen met de beste aanbiedingen!

Poiesz – De Geschiedenis

Het familiebedrijf begon in 1923, toen Lodewijk Poiesz en zijn vrouw Wietske samen een kleine groentezaak in Sneek openden. Vijftien jaar later besloten ze een grotere winkel te kopen, maar ook deze werd al snel te klein. De zonen van Lodewijk en Wietske kochten een bakfiets en verkochten daardoor extra groente en fruit in de buurt, wat voor de onderneming flink wat extra omzet betekende.

In 1962 verhuisde de familie naar weer een grotere pand in Sneek, en na een tip van een buurman die op zakenreis in Amerika was geweest, werd de nieuwe zaak een ‘supermarkt’ genoemd in plaats van een fruithal. Het assortiment werd een stuk uitgebreider, en een paar jaar later opende het bedrijf nog een winkel in een andere stad. In de jaren 70 werd voor het eerst het logo geïntroduceerd, samen met de bekende slogan “Hoog geprezen, laag geprijsd”.

Tegenwoordig beschikt Poiesz al over 68 vestigingen, verspreid over de noordelijke provincies van Nederland.