Hier vindt u de nieuwste folder van de Multimate, vol met aanbiedingen voor gereedschap, materialen en nog veel meer!

Het is nu gemakkelijker dan ooit om door de folders van de Multimate heen te bladeren. U vindt hier op deze site alle aanbiedingen! Lees de folder maar eens door en bespaar vele tientallen euro’s!

Multimate – De Geschiedenis

Multimate is een Nederlandse winkelketen in doe-het-zelf- en tuinartikelen, een zogeheten bouwmarkt, door meerdere fusies ontstaan uit de in 1969 door Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie (de welbekende Hubo) opgerichte onderneming. Tegenwoordig is het onderdeel van de Doe-Het-Zelf Groep Nederland (DGN Retail) in Hoevelaken. De bouwmarkten elf zijn eigendom van verschillende franchise-ondernemers.

De kracht van de Multimate ligt in het zelfstandig ondernemerschap en het vakmanschap van de medewerkers. Al twintig jaar lang is Multimate een begrip onder ervaren klussers en doe-het-zelvers. Er zijn tegenwoordig 70 filialen van de Multimate te vinden door het hele land.

Het assortiment bij Multimate is wat kleiner dan bij de meeste grote bouwmarkten, Er is gekozen voor een zorgvuldig samengesteld assortiment, om elke klus simpel te kunnen klaren. Het assortiment is overzichtelijk ingedeeld en is klantvriendelijk uitgestald.