Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Goossens' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Goossens. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Goossens zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Goossens Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Goossens' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Goossens. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Goossens zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Goossens Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Ontdek de folder die elke maand in de brievenbus valt, of kijk snel voor de folder onderaan de pagina van Goossens.nl!

Blader snel door onze folder heen om te kijken of u iets wilt wat u eigenlijk nog niet wilde vervangen. De producten zien er te aantrekkelijk uit om niet eens in de winkel te komen kijken en proefzitten of liggen. Voor ieder wat wils en aantrekkelijk geprijsd!

Goossens – De Geschiedenis

Als sinds het ontstaan van het eerste kleine bedrijfje onder de Goossens familie naam is het een topper. In 1954 is het allemaal begonnen, wanneer Bert en Mien Goossens een succes maakte van hun textielwinkel in het Brabantse Erp. Zo groot zelfs dat Goossens nu niet meer weg te denken is op de Nederlandse meubelboulevards!

Rene en Margareth Goossens, hebben inmiddels de leiding over het tot 14 filialen grote bedrijf, niet alleen in Nederland, maar over de hele Benelux. Ze zijn zeker nog niet van plan te stoppen want ze willen nog veel te veel!

Als je gewoon eens lekker naar België wilt, of naar Luxemburg, dan zie je zelfs de vlag van Goossens wonen en slapen terug. Stap eens lekker binnen!